soluciones de calidad para sus proyectos

mantenimiento, rehabilitación y construcción a su medida

 

Serveis oferts

 

 NCP_MANTENIMIENTO

 


Noucopi, S.L. és una empresa altament especialitzada en el manteniment d'edificis, oficines, indústries de tota mena. En aquest camp disposa d'una dilatada experiència i d'un equip de persones amb vocació de satisfacció dels nostres clients aconseguint realitzar els treballs encomanats en tots els casos sense ocasionar extorsió al normal funcionament de l'empresa o indústria on aquests es realitzen.

El nostre objectiu és la realització dels treballs amb uns alts nivells de qualitat en els terminis que ens marquen els nostres clients.

 

NCP_RESTAURA

 


Noucopi, S.L. disposa d'un equip especialitzat en reformes i rehabilitacions d'edificis i / o habitatges amb criteris de qualitat i pressupostos ajustats a les necessitats i les qualitats demandades pels nostres clients.

El concepte de les nostres reformes és oferir un producte integrat i acabat des de la petita demolició i obra fins a les partides de decoració i moblament.

L'objectiu dels nostres serveis és obtenir el producte que ens demana el nostre client assessorant durant tot el procés per tal d'aconseguir un resultat de qualitat dins del pressupost disponible i amb l'estètica buscada.

 

NCP_SEGURIDAD Y SALUD

 


Nocopi, S.L. disposa de Tècnics de Prevenció de Riscos Laborals amb una àmplia experiència en el camp de la prevenció de riscos laborals dins dels sectors de la construcció i la indústria. Dins dels serveis oferts per Noucopi, SL en aquest camp destaquen:

• Coordinació de Seguretat i Salut en obres de construcció (tant en fase de projecte com en fase d'execució).
• Realització de Procediments específics de Seguretat i Salut, Avaluacions de Riscos, Estudis de Seguretat i Salut de projecte i plans de seguretat i salut.
• Realització d'assistències tècniques a casa dels nostres clients.

 

CERTIFICACE-E

 


Nocupi, S.L. disposa de Tècnics autoritzats per a la realització de treballs de certificació energètica d'edificis segons estableix la normativa vigent i especialment el RD 235/2013.

Disposem de diversos procediments (CERTIFICAE-E_EASY; CERTIFICAE-E_PLUS; CERTIFICAE-E_PRO) per a la realització d'aquests treballs donant sempre la solució més adequada a cada un dels nostres clients i / o col · laboradors.


 

Llamada
Email
Acerca de